Badkamerwerken Antwerpen

Bij BestReno zijn we echte specialisten in sanitaire installatie en badkamerrenovatie. Of het nu gaat om een volledige nieuwe badkamer plaatsen in uw nieuwbouw, of een bestaande badkamer afbreken en een prachtige nieuwe badkamer installeren. Bij Bestreno weten we van wanten!

Badkamerspecialist met ervaring
  • Uw oude badkamer beu ?
  • Toe aan totale badkamerrenovatie ?
  • Of een beperkte make-over van uw oude douche of badkamer ?
  • Loodgieterij voor uw nieuwbouw of verbouwingen ?
  • Waterleidingen vernieuwen of vernieuwen radiatoren ?
  • Een nieuw toilet laten installeren ?
Badkamerwerken Antwerpen
Badkamerwerken Antwerpen
Badkamerwerken Antwerpen
Badkamerwerken Antwerpen
Gedetailleerd plan van waterleidingen en afvoer

Bij BestReno werken we onze sanitaire projecten en badkamer renovaties tot in de puntjes uit. Daarom maken we op voorhand steeds een gedetailleerd plan van de leidingen die we voor uw wateraanvoer en afvoer zullen aanleggen. Heeft u een nieuwbouw gezet? Dan maken we een plan voor al uw leidingen in keuken, badkamer, toilet en alle andere sanitaire ruimtes.

Totale badkamerrenovatie tot in detail

Wat we doen, doen we goed. Dat is de insteek als wij u badkamer vernieuwen. Wij regelen alle sanitaire aanpassingswerken en installeren vervolgens alle meubels, uw bad, douche, wc, inbouw- en opbouwkranen. We doen al dat werk zo proper mogelijk: zo hoeft u zich niet te ergeren aan al te veel vuil en stof in huis. En we werken vlug: in een mum van tijd is uw nieuwe badkamer een feit en kan u volop genieten van uw wellness ruimte aan huis.

Heerlijk warm in uw badkamer

De verwarming in uw badkamer is evenzeer belangrijk. BestReno is ook uw specialist in verwarming, radiotoren, sierradiotors, thermostatische verwarming en energiezuinige hoogrendementsketel. Als u uw badkamer laat vernieuwen, is het vaak ook het gepaste moment om te checken of uw verwarming nog optimaal rendeert en voldoende warmtecomfort zal bieden voor uw nieuwe badkamer.

Nieuw bad, douche, handenwasser, badkamermeubel aan interessante prijzen

Voor de materialen en meubels van uw nieuwe badkamer werken wij nauw samen met enkele gerenommeerde groothandels. U kunt bij hen in de showroom uw favoriete bad, inloopdouche, handenwasser, toilet, bad,… kiezen. Wij komen vervolgens alles voor u aan. Op die manier profiteert u van voordelige prijzen en flinke kortingen op de normale prijzen voor particulieren.

Waterkeuring

De keuring van al uw nieuwe sanitaire installaties is sedert 1 januari 2005 verplicht. Wij verzorgen ook de waterkeuring voor uw nieuwbouw of renovatie.

Gebruik ons formulier om initiële prijsaanvraag te doen.

TOP