Geschiedenis en toekomst

BestReno: uw specialist in schitterende renovaties in diverse stijlen op maat en voor elk budget.

We zijn we ?

BestReno heeft al meer dan 15 jaar ervaring en expertise op het vlak van renovatiewerken. We zijn niet zomaar een aannemer die jouw renovaties uitvoert maar we luisteren naar uw wensen en dromen.

Met deskundig advies staan steeds we klaar u te helpen naar een beste oplossing binnen uw budget. Ten slot, ons team bestaan uit hecht en gedreven professionals die samen aan uw droomwoning werken.

U wordt doorheen het renovatieproces volledig begeleid en de volledige coƶrdinatie nemen we voor onze rekening. De nodige hulp wordt u graag aangeboden indien keuzes gemaakt moeten worden of u met vragen, bevindingen of problemen zit. We proberen steeds op de hoogte te blijven van innovaties in de bouwwereld en gaan een nieuwe uitdaging en/of concept bijgevolg niet uit de weg. Op het einde van een werkdag, wordt de werf volledig opgekuist en proper achtergelaten zodat u zo min mogelijk last van de werken ondervindt.

  • Andere
  • Badkamer
  • Hal
  • Kachel
  • Terras
  • WC
361
Afgemaakte projecten
293
Tevreden klanten
6
Onze diensten
15
Jaren ervaring

Onze waarden

Vertrouwen

Door een eerlijk, neutraal en realistisch advies af te leveren creeƫren we samen een vertrouwelijke sfeer. Binnen deze sfeer zoeken we in samenspraak met u naar de beste oplossing.

Communicatie

Wij voeren steeds een open communicatie, zo worden er steeds goede afspraken gemaakt en onstaat een aangename wisselwerking waarbij alle partijen streven naar hetzelfde doel.

Klantgerichtheid

Bij elk contactmoment staat de klant steeds centraal. Uw verlangens, uw wensen, uw eisen zijn steeds ons vertrekpunt. We staan steeds klaar om je te begeleiden of je vragen te beantwoorden.

TOP