Totaalrenovaties Antwerpen

Totaalrenovaties Antwerpen

U heeft een bouwproject (bijbouw, keuken- of badkamerrenovatie, zolderinrichting…) in uw gedachte maar u ziet er tegen op om alles ‘zelf’ in goede banen te leiden. Als specialist in totaalrenovaties in Antwerpen kan u de uitvoering van uw project met een gerust hart volledig aan ons over laten.

Voor onze totaalrenovaties in Antwerpen komen wij steeds ter plaatse om een eerste beeld te vormen van de wensen van de klant. Op basis van uw wensen en uw budget zorgen wij voor een transparante offerte. Deze wordt samen met u besproken en indien nodig herwerkt. Op uw vraag ondersteunen wij u ook bij allerhande administratieve rompslomp zoals bouwaanvraag, renovatiepremie, parkeerverbod, …

Door onze jarenlange ervaring met totaalrenovaties in Antwerpen binnen de bouwsector hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met betrouwbare partners. De communicatie tussen deze partners en de klant kan volledig via ons verlopen. Wij zorgen ervoor dat de werken elkander naadloos opvolgen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

Door de correcte opvolging van de voortgang van de werken, zorgen wij ervoor dat uw project binnen een beperkte periode kan afgerond worden. Wenst u toch slechts een deelaspect door ons te laten uitvoeren, is dit uiteraard ook geen probleem.

Totaalrenovaties Antwerpen
Totaalrenovaties Antwerpen
Totaalrenovaties Antwerpen
Totaalrenovaties Antwerpen
Naukeurig renoveren

Wij werken steeds nauwkeurig en leveren geen half werk. Onze talrijke tevreden klanten kunnen dit absoluut beamen. Overweegt u een totaalrenovatie in Antwerpen voor uw woning of bedrijfspand ? Maak dan snel een afspraak met Bestreno. Wij komen eerst ter plaatse en stellen dan vrijblijvend een offerte voor u op. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al uw werken!

We bieden totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, aanbouw of kantoor. Bij ieder concreet project zijn advies, budgettering, studie, ontwerp, coördinatie en uiteraard de totale afwerking, inherent aan het verbouwingstraject.

Alles in handen van één gespecialiseerd bedrijf

We voeren alles uit met onze eigen gespecialiseerde personeelsleden, zonder onderaannemers. Zo hebben onze klanten één gesprekspartner tijdens het volledige renovatieproject. Dit zal resulteren in een korte uitvoeringstermijn waarbij de werken elkaar vlot opvolgen en waarbij er een flexibele uitwisseling is van informatie.

Gebruik ons formulier om initiële prijsaanvraag te doen.

TOP