Sanitair en loodgieterij Antwerpen

Riool ontstoppen in Antwerpen

Een verstopping in uw riool is een van de meest vervelende dingen in een woning omdat het vaak een verschrikkelijke lucht met zich meebrengt en daarbij lastig zelf te herstellen is. In de ergste gevallen kunt u zelfs geen gebruik meer maken van uw toilet of douche als de afvoer hieronder verstopt geraakt is. Een riool ontstoppen in Antwerpen of omgeving is voor onze loodgieters vaak snel gedaan, waardoor de stank snel verholpen kan worden. Beter zou het zijn om de verstopping te voorkomen door uw riool regelmatig te laten onderhouden en goed te letten op het afval wat er in uw riool terechtkomt. Dit geldt niet alleen voor de afvoer in uw woning, let ook op de afvoer van uw goten buitenom! We geven u graag advies over het verkleinen van de kans op een verstopping.

Essentie riool ontstoppen in Antwerpen

Het ontstoppen van uw riool in Antwerpen kan in het geval van een verstopping, maar ook daarbuiten om een verstopping juist te voorkomen. Laat uw riool eens per half jaar ontstoppen, zodat beginnende verstoppingen tijdig worden verholpen en een daadwerkelijke verstopping onmogelijk kan ontstaan.

Naast het regelmatig ontstoppen van uw afvoer, is het zaak om goed te letten op het gebruik van toiletpapier, restafval van maaltijden wat via de gootsteen in uw afvoer komt, etc. Buitenom zijn vooral kleine takjes en bladeren de boosdoeners bij een verstopping. Deze houdt u buiten uw afvoer door een kapje over uw regenpijp te zetten, wat dergelijk afval zo goed mogelijk tegenhoudt.

Lekkages in Antwerpen

Een lekkage is zeer vervelend, zeker omdat de bron van een lekkage vaak nauwelijks te achterhalen is zonder specifieke gereedschappen. Lekkages kunnen ontstaan onder uw dak, rond de afvoer van apparaten als een wasmachine of vaatwasser, bij leidingen, etc. Het verhelpen van een dergelijke lekkage is essentieel om verdere schade aan muren of het houtwerk van uw dak te voorkomen. Wanneer u het zelf niet lukt om de bron van een lekkage te achterhalen of om deze te repareren, staan onze loodgieters klaar om uw lekkages in Antwerpen en omgeving te verhelpen. Dit doen we door de bron van het probleem voor u te vinden en deze direct met een (tijdelijke) oplossing te verhelpen.

Soms kan het noodzakelijk zijn om een nieuw onderdeel te bestellen, bijvoorbeeld in het geval van een kapotte afvoer van uw vaatwasser, waardoor we eerst voor een tijdelijke oplossing zullen zorgen. Later komen we bij u terug voor een structurele oplossing! Zo heeft u niet langer last van de lekkage en wordt een uitbreiding van de schade voorkomen.

Lekkages laten verhelpen in Antwerpen

Heeft u last van een lekkage in de regio Antwerpen? Wacht niet langer en schakel vandaag nog onze vakkundige loodgieters in! Zo voorkomt u dat er nare plekken op uw muur komen, dat uw houtwerk gaat rotten, enzovoorts. Schade die achteraf in veel gevallen maar moeizaam te herstellen is, zeker de rottende plekken in uw hout.

Sanitair en loodgieterij Antwerpen
Sanitair en loodgieterij Antwerpen
Sanitair en loodgieterij Antwerpen
Sanitair en loodgieterij Antwerpen
CV ketel onderhoud in Antwerpen

Hoewel de CV ketel een essentieel onderdeel van uw woning is, vergeten veel huishoudens regelmatig onderhoud te plegen aan de CV ketel. Gevolg hiervan zijn vervelende storingen, die u bijvoorbeeld op een koude herfst- of winterdag met een kapotte verwarming laten zitten! Iets wat u maar beter kunt en wilt voorkomen vanzelfsprekend. Voor CV ketel onderhoud in Antwerpen en omgeving bent u bij onze loodgieters van harte welkom. Zij lopen uw CV- of combiketel eens per half jaar door om versleten of kapotte onderdelen tijdig te vervangen. Zo worden storingen tegengegaan en kunt u gedurende het hele jaar van de verwarming in uw woning genieten!

Belang van CV ketel onderhoud in Antwerpen

Het belang van CV ketel onderhoud in Antwerpen wordt geregeld onderschat, omdat mensen vertrouwen op de werking van de CV ketel. Immers, als de kachel het doet is er geen reden om u zorgen te maken, toch? Dit is wel zo! Doordat de CV- of combiketel in veel huishoudens goed verborgen en afgeschermd zit, valt het u niet op als onderdelen versleten raken. Zeker bij CV ketels ouder dan drie, vier jaar is dit het geval. Door onderhoud aan uw CV ketel uit te voeren worden deze onderdelen snel herkent, wordt u CV ketel van binnen volledig stofvrij gemaakt en is de kans op een storing daarmee een stuk kleiner.

Gebruik ons formulier om initiƫle prijsaanvraag te doen.

TOP